Van Rees Automotive

Klant
Van Rees Automotive

Services
Verkoop van auto’s

Jaar
2024

Auto’s

Van Rees automotive is een dynamisch bedrijf met een voorliefde voor mooie auto’s. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf voor de verkoop van jong gebruikte auto’s in het hogere segment. Klantgerichtheid en betrouwbaar zakendoen staan altijd voorop.

Ze richten zich op de verkoop van luxe auto’s waarbij een zorgvuldige selectie plaats vind op historie en optiepakketten. Door korte lijnen zijn ze in staat om goede prijzen te hanteren. Ook voor een specifieke zoekopdracht van uw zijde hebben ze mogelijkheden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om u te ontzorgen op het gebied van onderhoud.

Van Rees Automotive ziet kans om meerwaarde te bieden op het gebied van klantgerichtheid, service en onderhoud. Open communicatie en samenwerking tussen professionele partners geeft kwalitatief de perfecte auto, die tegen een goede prijs aangeboden wordt.

Kijk op de website wat Van Rees Automotive te bieden heeft.

Meer mooie projecten

vraag een vrijblijvend geprek aan

Toe aan een nieuwe look? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.